Täby Ryttarcenter

Skötarkurs

Det är dax för skötarkurs för er som vill bli skötare! När: Lördagen den 1 februari kl. 16.15.  Var: Samling i entrén, men sedan kommer vi hålla till i stallet. Man måste vara 7 år eller äldre för att få gå kursen Vi rekommenderar också att föräldrar följer med barn som är upp till 9 år på kursen eftersom förälder måste närvara vid skötning upp tills barnet är 9 år. Anmälan görs på skötarnas anslagstavla i stallet, eller på mejl till skotare.trc@gmail.com VÄLKOMNA!!

Skötarmöte

Teorisalen

Det är dax för skötarmöte! När: Tisdag den 18 februari kl. 17.00 Var: I teorisalen Du kommer kunna byta sköthäst och dagar. Fika kommer självklart att finnas.  VÄLKOMNA!!

Skötarmöte

Teorisalen

Det är dax för skötarmöte! När: Torsdag den 26 mars kl. 18.00 Var: I teorisalen Du kommer kunna byta sköthäst och dagar. Fika kommer självklart att finnas.  VÄLKOMNA!!

Skötarkurs – INSTÄLLD!

SKÖTARKURSEN 2/4 ÄR INSTÄLLD PGA COVID-19. Det är dax för skötarkurs för er som vill bli skötare! När: Torsdagen den 2 aprik  kl. 17.30.  Var: Samling i entrén, men sedan kommer vi hålla till i stallet. Man måste vara 7 år eller äldre för att få gå kursen Vi rekommenderar också att föräldrar följer med barn som är upp till 9 år på kursen eftersom förälder måste närvara vid skötning upp tills barnet är 9 år. Anmälan görs på skötarnas anslagstavla i stallet, eller på mejl till skotare.trc@gmail.com VÄLKOMNA!!

Skötarmöte

Teorisalen

Det är dax för skötarmöte! När: Tisdagen den 21 april kl. 17.00 Var: I teorisalen Du kommer kunna byta sköthäst och dagar. Fika kommer självklart att finnas.  VÄLKOMNA!!

Skötarkurs

Det är dax för skötarkurs för er som vill bli skötare! När: Torsdagen den 14 maj  kl. 17.30.  Var: Samling i entrén, men sedan kommer vi hålla till i stallet. Man måste vara 7 år eller äldre för att få gå kursen Vi rekommenderar också att föräldrar följer med barn som är upp till 9 år på kursen eftersom förälder måste närvara vid skötning upp tills barnet är 9 år. Anmälan görs på skötarnas anslagstavla i stallet, eller på mejl till skotare.trc@gmail.com VÄLKOMNA!!

Skötarmöte

Teorisalen

Det är dax för skötarmöte! När: Torsdag den 28 februari kl. 18.00 Var: I teorisalen Du kommer kunna byta sköthäst och dagar. Fika kommer självklart att finnas.  VÄLKOMNA!!

Skötaravslutning

Avslutning för alla som är skötare på våra hästar och ponnies! När? Torsdag den 11 juni kl. 17.00 Var? Samling ute i flaggstången om vädret tillåter. Annars är vi uppe i teorisalen. Vi kommer fika tillsammans, göra en tipspromenad och lite andra aktiviteter. ANMÄLAN KOMMER UPP NÄR DET NÄRMAR SIG  (Om du ska komma får du gärna anmäla dig på listan i stallet eller mejla till skotare.trc@gmail.com. Uppge då också ev allergier.) VÄLKOMNA!!