Täby Ryttarcenter

JOBBA HOS OSS

Täby Ryttarcenter

Här lägger vi ut information när vi söker nya medarbetare

VI SÖKER REGELBUNDET MEDARBETARE

Stallpersonal:

Som stallpersonal är du den som ser till att alla har hästar har det bra och att anläggningen tas om hand på bästa sätt. Det är ett ganska tungt arbete som kräver god kondition och fysik.

Vi söker mer eller mindre alltid vikarier som kan rycka ut med kort varsel i stallet om någon blir sjuk.

Instruktör:

Våra instruktörer skall ha erfarenhet av yrket, ha en god pedagogisk förmåga, ha säkerheten som högsta prioritet och jobba förebyggande för att undvika olyckor. Viktigt är även en stor ödmjukhet för hästarna som individer och för eleverna där dom är i sin utbildning. Samtidigt som vi ska kunna erbjuda en lagom utmaning för att utvecklingen skall gå framåt.

Serveringspersonal:

Vill du arbeta i vår servering skall du tycka om att hålla snyggt omkring dig, vara positiv med en bra syn på mötet med kunderna. Är du stresstålig och har erfarenhet från liknande arbete är det en stor fördel. Hästshopen är en del av serveringen vilket innefattar försäljning av utrustning till häst och ryttare.

Praktikplats:

Vill du prova hur det är att arbeta på en modern anläggning med ridskoleverksamhet och/eller behöver du praktik till din utbildning? Välkommen att söka till hos på Täby Ryttarcenter!

Vi tar först och främst emot praktikanter från gymnasiet med yrkesinriktning häst men även då och då grundskoleelever med riktigt god hästkunskap sedan tidigare.

SKICKA DITT CV